štvrtok 2. augusta 2012

Vlasová kúra a maska na vlasy Kallos : RECENZIA

Dnes mám pre Vás pripravenú dlho očakávanú recenziu na masku na vlasy a vlasovú kúru od značky Kallos.  O tejto sa značke, musím sa priznať, som predtým vôbec nepočula.Pričom značka Kallos u nás už funguje 33 rokov a je jedničkou v profesionálnej kozmetike v Maďarsku a Rumunsku. Vyrába kozmetické prípravky na telo, vlasy i make-up. Ponúka naozaj bezkonkurenčne nízke ceny, o čom som sa aj sama presvedčila. Výrobky si môžte objednávať na tejto stránke ;) Obidvoma výrobkami som bola neskutočne milo prekvapená.
Začneme maskou pre suché a poškodené vlasy Kallos Honey. Je určená na vlasy poškodené akýmkoľvek spôsobom: či už ide o tepelnú úpravu, farbenie a podobne. Jej vôňa je neskutočne prenikavá a je ju na vlasoch cítiť ešte aj na druhý deň, samý med. Čo sa týka farby a konzistencie, farba je silno žltá, niekomu príde až taká neónová žltá. Konzistencia je dosť hútna, na vlasoch drží skvelo. Aplikuje sa na vlasy vysušené uterákom asi na 10-15 minút. Potom treba masku poriadne zmyť, lebo vlasy sa môžu po nej dosť mastiť, ak ich dostatočne neumyjete úplne celé. Je k dispozícii v 800ml balení (áno, je to 800-vka, čomu som nemohla na začiatku uveriť :D:D ) za neuveriteľne skvelú cenu 3,90€ . Ano, dobre vidíte, 3,90€ ! Aplikácia je jednoduchá a moja spokojnosť s výrobkom nesmierne vysoká. Masiek na vlasy som mala už veľa, mnohé z nich boli cenovo oveľa drahšie ako táto a výsledok nemali žiaden. Ak máte suché, zničené vlasy a máte pocit, že žiadna maska Vám nepomáha, určite skúste túto. U mňa jednoznačne TOP! Dá sa povedať, že som konečne našla to, čo som už dlho hľadala: masku na vlasy, ktoré skutočne pomáha mojím vlasom a navyše aj za super cenu.




Druhý výrobok, ktorý mám od tejto značky je Vlasová kúra pre lesk vlasov Kallos Treatment. 
Aplikuje sa po umytí vlasov a na celé vlasy Vám (teda aspoň mne) vystačia 3-4 strieknutia. Farba je taká divná: 75% žltá a zvyšná, vrchná časť je modrá. Konzistencia je taká olejovitá, ale na vlasy to vplýva veľmi dobre. Výsledky sú dosť viditeľné už počas prvých používaní. Pred používaním treba dobre pretrepať, aby sa Vám obidve časti zmiešali navzájom. Každodenné používanie je taktiež povolené, hlavne po umytí vlasov. Dostanete ju v 80 ml balení za 2,90€. Opäť, skvelá investícia. Možno len o 5 % som z nej menej nadšená ako z tej masky, ale vyplatí sa Vám ju kúpiť, jednoznačne. Odporúčam !


Máte aj vy nejaké skúsenosti so značkou Kallos? Alebo ste ako ja doteraz o nej vôbec nepočuli?
Prajem ešte pekný deň ;-)

3 komentáre:

  1. sprej mam a masku podobnu latte :) a spokojnosť veľka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Díky díky díky! I balení 1000 ml je za neuvěřitelně malou cenu. Určitě si to koupím:)...takže ještě jednou za tenhle tip. Já hledala dlouho nějakou masku, která bude cenově i účinkově příznivá;)! A i jejich jiné produkty vypadají dost dobře:)
    http://some-thing-and-no-thing.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. sú fakt super;) Ja som bola tiež veľmi milo prekvapená, že za také nízke ceny sú tie výrobky fakt kvalitné :)

      Odstrániť