štvrtok 14. februára 2013

SPRING PERFUME

Ahojte holky!
Nanana,konečne sme sa dostali z rúk ukrutne chladného januára a prehupli sme sa do 28-dňového februára,ktorý dúfam ubehne veľmi rýchlo a čoskoro tu budeme mať marec a JAR♥ Ja osobne zimu nemám rada,už nech je to slniečko. Z prechodom do jarného typu sa mení nielen naša kozmetická výbava,ale aj parfémy,resp. ich striedanie. Dnes si niečo povieme o parfémoch,ktoré k jari nesmú chýbať. V zime sme zvyknutí na ťažšie korenisté parfémy,ale akonáhle príde jar,rýchlo ich vymieňame za niečo ľahšie a sviežejšie,čo nebude naše zmysly príliš zaťažovať.Dnes si ukážeme pár tipov na jarné parfémy,možno sa niektoré z vás nechajú aj inšpirovať.
Prvým parfémom,ktorý evokuje jar,je určite Daisy od Marca Jacobsa. Legendárna Daisy má elegantný flakónik v tvare kvetov,ktorý každého z nás určite zaujme. Parfém je zabalený v roztomilej staroružovej krabičke,lemovaný jemným kvetinovým vzorom. Čo sa týka celkovej vône,tak tá je kvetinovo-ovocná,zložená z divých ruží,čerstvých malín a sladkých sliviek. Jednoducho si predstavte začiatok jari,rozkvitnutú lúku,po ktorej sa prechádzate s vetrom vo vlasoch a k tomu cítite nie len vôňu jari vo vzduchu,ale niečo energické,ženské a úchvatné. Áno,cítite Daisy!
Cena parfému sa pohybuje pri 75 ml balení okolo 43€, pri väčšom 125 ml balení okolo 55€.
Druhým jarným parfémom je parfém z kolekcie Weekend od Burberry. Parfém má atypický tvar béžovej farby s bielym nápisom, je zabalený v béžovo-žltej krabičke s dolným lemom typickým pre Burberry. Čo sa týka vône,tak tá je kvetinová so sviežimi tónmi,zložená z cyklaménu,mandaríniek,pižma a ruže. Táto kolekcia od Burberry je inšpirovaná anglickým vidiekom a slobodným duchom tejto krajiny. Evokuje voľnosť,oddych,chvíle šťastia.Cena 100 ml balenia sa pohybuje okolo 28€,menšia verzia,teda 50 ml balenie stojí okolo 22€.
Ďalším typickým jarným parfémom je Euphoria od Calvina Kleina. Tvar parfému je trocha atypický strieborno-platinovej farby,zabalený v ružovej krabičke so strieborným nápisom.Tento parfém je už na trhu akú-takú dobu a zatiaľ takmer všetky ohlasy naň boli len pozitívne.Zloženie parfému je trocha rozporuplné: obsahuje zmes exotického ovocia spojené s lotosovým kvetom,ktoré ho robí práve takým originálnym. Ak hľadáte nejaký jarný parfém so silnejšou atypickou vôňou,ktorá bude vo vás evokovať ornamentálnosť,Euphoria je to pravé! Cena 100 ml balenia je okolo 38€.
No a nakoniec vám ukážem moje 2 obľúbené parfémy,ktoré rada používam na konci zimy,keďže mi veľmi pripomínajú jar,ktorej sa tak veľmi neviem už dočkať,avšak sú vhodné aj na celoročné nosenie,závisí to od vkusu každého človeka. Seductive Elixir od Naomi Campbell je výrazná vôňa s prevahou santálového dreva a papriky doplnená fialkou a ibištekom. Výdrž vône je skvelá,skvelo vám vydrží aj celú párty až do rána,pričom stačia aj dve strieknutia. Vzhľad parfému je červenej farby, 50 ml balenie kúpite za 14€.
No a posledným miláčikom je Wild od Mexxu. Táto vôňa je navrhnutá pre mladé rebelky,keďže má symbolizovať voľnosť,bezstarostnosť a vzrušenie zo života. Srdce parfému tvoria kvety pomarančovníka,sladkých malín a ibišteka. Môžte tam cítiť aj jemný závan vanilky a ruže. Flakón je krásnej ružovo-purpurovej farby,ktorý super padne do každej kabelky na každú príležitosť. Typickými pre tento parfém je neskrotnosť, dobrodružstvo a zmysel poriadne si užívať každý deň a spraviť z neho jednu veľkú,nikdy nekončiacu party. Cena 60 ml balenia sa pohybuje okolo 14€.
Tak čo holky,poznáte alebo vlastníte niektorú vôňu? Aký je ten vás jarný favorit? Máte zaužívaný parfém,ktorý používate alebo ich rady obmieňate? 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára