pondelok 16. júla 2012

Help me girls!

Ahojte holky,
dnešný post bude taký zvláštny. Mala som pre vás pripravený iný post, ale kedže mi odišiel foťák úplne, nemám vám to ako nafotiť :( V tomto dnešnom vás prosím o pomoc. Určite aj vy poznáte ten problém s nahromadenou kozmetikou a všelijakými možnými kozmetickými/nekozmetickými vecami, ktoré nemáte kde dávať a všetko sa vám to len hromadí a hromadí. Čírou náhodou som našla na internete obrázok stolíka so šminkami a podobnými vecami. Avšak, je tu háčik. Nikde som takýto stolík pred tým nevidela. A preto sa obraciam na Vás, či náhodou neviete kde sa dá zohnať takýto stolík? Či už ide o internetovú predajňu alebo kamenný obchod? Dá sa povedať, že ide o pomerne historický kúsok, ale nevadil by mi ani v modernejšom prevedení. Neviete o nejakej predajni, kde sa takéto stolíky predávajú, resp.vyrábajú?

A druhá prosbička sa týka šatníka/stojana. Síce môj šatník je dostatočne veľký, viac vecí sa tam už nezmestí a kým budeme premiestňovať moju izbu, potrebujem nejaké provizórne riešenie. Kamarátka mi poslala link na jeden stojan, ktorý je super, avšak ja by som potrebovala niečo väčšie. Neviete o niečom? O nejakej inej stránke kde predávajú podobné stojany? Ak by ste o niečom vedeli, o nejakej stránke alebo obchode, nechajte mi prosím vás v komentári link na stránku alebo názov obchodu. Vopred, ďakujem veľmi pekne, máte to u mňa ! :)

No a čiastočnou odmenou bude už čoskoro nová Giveaway :)
Prajem ešte pekný deň !

8 komentárov:

  1. ja som si urobila zo svojej skrine taký beauty kútik.. ale už sa mi to tam pomaly nezmestí :-D
    (mám veľkú skriňu a v strede sú (boli) tri poličky jednu som dala preč a dala som si tam šminky :-D (a na hornej ostali knihy) je to fajn akurát, že ako som napísala pomaly mi to nebude stačiť takže prinajhoršom dám preč aj tie knihy a budem mať dalsiu poličku volnú :D
    abeilleslife.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super nápad, ak mi to nevyjde s týmto hore, tak sa nechám inšpirovať :) Ďakujem ;))

      Odstrániť
  2. ahoj skus pozret obchod KARE, majú ho vo viedni na Mariahilfeltrase..ci ako sa to píše:D poom by mal byť v Prahe.. majú tam úžasný rpesne takýto nábytok :) určite sa ti niečo zapáči :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zkus Ikeu, tam se najde všechno :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/10121228/ já mám tenhle toaletní stolek vyhlídnutý už delší dobu, možná je maličko podobný tomu na 1. fotce :)
    http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/30152704/ tenhle stojan na oblečení má 106 cm na výšku, tak snad je dost vysoký :)

    zvu tě na giveaway :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ten prvý stolík je skvelý ♥ Ďakujem za tip ;-))

      Odstrániť
  5. Určitě zkus nábytek KARE (kare design - jsou z prahy, ale posílají i přes internet po tel. domluvě). Už jsem u nich nakupovala a právě kosmetický stolek, ale teda trochu jiný.

    OdpovedaťOdstrániť