streda 29. augusta 2012

2 TOP produkty od Maybelline New York

Ahojte holky
Tak čo, ako si užívate posledné dni prázdnin? Je to dosť na hlavu, keďže aj počasie je skvelé, horúce a predstava, že o pár dní mám takto do 15.00 sedieť v škole je desná. 
Dnes vám ukážem 2 moje TOP produkty od Maybelline, bez ktorých som si svoje leto 2012 nevedela predstaviť.
Tou prvou sú očné tiene Silk Glam, tie moje sú v odtieni 20 Coral Drama. Už som sa o nich zmieňovala v jednom New in na blogu a dnes vám ich trošku priblížim. Ja som si zvolila tento odtieň, ktorý je taký do bronzovo-hneda a skvelo vynikne na opálenej pokožke nie len v lete, ale pokojne ho môžete využiť aj na jesenné či zimné líčenie. Na zadnej časti je obrázok oka s konkrétnym popisom kde ktorý očný tieň patrí. Tiene sú skvelo pigmentované s jemným shimmerom. V balení je aj aplikátor zdarma a za cenu okolo 8€ sa dá s nimi vykúzliť skvelé líčenie. Kúpite v každej drogérii a ja si jednoznačne, plánujem ešte zadovážiť aj ďalšie odtiene. Investíciu určite neoľutujete ;)


Druhým produktom je maskara GREAT LASH s kartáčikom v tvare ♥. No niečo úžasné! Moje riasy sú jedna hotová katastrofa-krátke a pomerne riedke. Táto maskara im dodá objem + max. predĺži už pri prvej vrstve, v druhej vrstve sú riasy ohromne predĺžené s mega objemom. Predtým bola mojou stálicou maskara taktiež od Maybelline One by One, a môžem povedať, že táto je o čosi lepšia. Holky, ktoré máte taký istý problém s riasami ako ja, šup-šup si ju kúpiť, oplatí sa. Kúpite v každej drogérii za cenu okolo 5€ (myslím).

Máte skúsenosti s nejakým z týchto produktov? 
Prajem ešte pekný deň!:))

5 komentárov:

  1. Opravdu krásná recenze ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta recenze se ti opravdu povedla ! Tu řasenku si chválí hodně lidí...mmm.. že bych si ji taky koupila ? :))

    http://rollicking-fashion.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. řasenka vypadá dobře, já mám od maybelline new york pudr a je super ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. great lash mi vůbec, ale vůbec nevyhovuje. rozmazává se, vyhodila jsem jí asi po 4 použitích, ale jak je vidět, má své zákazníky, je dobře, že ti vyhovuje, alespoň neutratíš moc peněz za řesenku

    OdpovedaťOdstrániť