nedeľa 19. augusta 2012

My TOP products of Oriflame in last time

Ahojte holky!
Tak čo, ako sa máte? Aj vám sa konečne rozbehli prázdniny ako mne? V poslednej dobe mám celé dni zaplnené, čas trávim s rodinou a vynikajúci víkend s kamarátmi je pomaly za mnou. Konečne sa nám aj oteplilo, dokonca zajtra hlásia vraj až 37 stupňov! Chcela by som ešte aspoň raz zájsť k vode a navštíviť kúpalisko, tak držte palce!:)
Dnes mám pre vás recenziu na moje 2 TOP výrobky z Oriflame za posledný čas. Stali sa ním telové mlieko a urýchľovač rastu nechtov.
Telové mlieko Milk&Honey je jemné telové mlieko so stredne hustou konzistenciou a nádhernou prenikavou vôňou. Keďže moje nohy sú hlavne v lete dosť suché, málo telových mliek ich dokáže tak hydratovať a vyživiť. Toto telové mlieko to spĺňa. Vôňa vám na pokožke vydrží dosť dlho, hydratácia je skvelá a konzistencia stredná a hebká. Dostanete ho v 250 ml balení za cenu cca 4€, ale určite stojí zato! Ja som si k tomuto telovému mlieku zadovážila aj sprchovací gél v 200 ml balení. Vonia taktiež skvelo a super pení. Po osprchovaní týmto sprchovacím gélom a následnom nanesení telového mlieka je Vaša pokožka tip-top. Takže vrelo odporúčam ;)


Druhým výrobkom je urýchľovač rastu nechtov Oriflame Beauty. Takýmto produktom som ja osobne nikdy neverila, hoci som ich už aj pár vyskúšala, ale žiaden nemal nijaký účinok. Tento som si objednala vlastne len tak z trucu a zo zvedavosti,a jednoznačne, je to skvelá investícia! Ja si ho nanášam pred lakovaním nechtov pod podkladový lak. Používam ho asi 2 týždne a fakt funguje! Síce ja mám v poslednej dobe tendenciu mať krátke nechty, ale za ten týždeň vám  necht narastie min. o 1 cm určite! Nechty vám to navyše aj krásne spevní, vyživí a hydratuje. Cena je cca 6€ v 7 ml balení. Výhodou je aj to, že jedno vytiahnutie štetčeka vám postačí na všetkých 5 nechtov. 

Poznáte tieto výrobky? Alebo používate niektorí z nich? 
Prajem ešte pekný zvyšok víkendu;)


1 komentár:

  1. Ano, ten poslední lak také používám a moc se mi líbí. Před lakováním nebo po odlakování ho použiju na nehty a opravdu cítím, že se jejich „stav" zlepšil. Takže za mě také doporučení! :)

    OdpovedaťOdstrániť