utorok 7. augusta 2012

Tuesday

Ahojte všetci :)
Dnes taký mini rýchly post. Od rána sa mi v ničom nedarí, pane bože. Hneď ráno som zaspala ku kozmetičke, u ktorej som bola objednaná o 09.30 a ja som ešte len o 09.50 vstala. Doobedu som zbehla na poštu, kde mi prišiel balík. Asi mesiac dozadu som si od jednej dievky, ktorá objednáva  z ebay vecičky objednala listovú kabelku a prsteň. Ja osobne sa bojím dosť z ebay objednávať a radšej si priplatím pár € navyše, ale nakupujem s istotou. Na internete môžete nájsť veľa stránok/ľudí, ktorí objednávajú z ebay. Ja som si objednala prsteň v tvare kvietky v bielej farbe a listovú kabelku, ktorá je taká azúrovo-modrá.(na fotke vyzerá dozelena, ale v skutočnosti je skôr modrá). Poštovné bolo len 2€ a doba dodania 3- týždne. 
Zajtra idem po balíček Oriflame a cez víkend sa chystám na rockový festival, na ktorý si idem zajtra konečne kúpiť vstupenku ( skoro :-D )
Máte aj vy skúsenosti s nakupovaním cez ebay? Alebo vôbec nenakupujete z tejto stránky, resp.ju nepoznáte?
Prajem ešte pekný deň! 




7 komentárov:

  1. Jeste nikdy jsem tam nenakupovala! :-O

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Keby som mala paypal,tak by som nakupovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja nemám taktiež, ale je veľa stránok/ľudí, ktorí nakupujú a potom predávajú, samozrejme, o pár € viac, ale aj tak sa to oplatí :) Len treba hladať ;)

      Odstrániť
  3. Tak vidím, že jsi tomuto psaníčku taky neodolala. :) Já zatím odolávám, ale je krásné.

    Follow youuu :)) http://elizabethlore.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť