utorok 11. decembra 2012

Ryor- Bambucký balzam

No ahojte holky!
Dnes len v skratke a rýchlo. Univerzálny výrobok úplne ako stvorený na toto chladné obdobie, ktorý nesmie chýbať v kabelke žiadnej jednej z nás?
Určite Bambucký balzam od Ryoru! Tento výrobok je univerzálny: dá sa použiť či už na suché a popraskané pery, suché lakte/kolená, vyhodený pupienok alebo suché miesta na tvári(tzv. lišaje) a pod. V každej chvíli,vždy a všade. Univerzálnosť v jednom výrobku,skvelé! Ja ho používam momentálne ako balzam na pery, keďže v tomto chladnom období sú pery náchylné k vysýchaniu a šupinatejú. Rýchlo sa vstrebáva,pokožku ukľudňuje a moje pery sú po ňom hladké ako bavlna. Čo sa týka konzistencie, tá je klasická tekutá bielej farby, avšak o trošku mastnejšia ako u normálneho balzamu. Tým, ktoré sa takýmto konzistenciám radšej vyhýbajú, neodporúčam nanášať na pery, ale zas nie je to žiadna extra mastná katastrofa,to nie. Vôňa je jemná, nevtieravá.Obsah tuby je 30 ml. A čo sľubuje?
"Zmes prírodných látok vo forme masti.Obsahuje bambucké maslo,avokádový a jojobový olej, včelí vosk a prírodný vitamín E. Prípravok je charakteristický dobrým vstrebávaním, ukľudňuje podráždenú a popraskanú pokožku,nedráždi. Je vhodný na citlivé a zraniteľné miesta pokožky.Balzam je vhodný pre celú rodinu vrátane citlivej pokožky detí v priebehu celého roka."
Poznáte aj vy takýto "univerzálny výrobok"? Aký máte celkovo názor na takého výrobky? Sú podľa vás efektívne alebo ich nepreferujete? 



1 komentár: