piatok 18. januára 2013

Zoeva-Eye primer

Ahojte holky!
Tak najprv sa chcem ospravedlniť za nečinnosť na blogu,ale ako viete z posledných postov, bola som trošku dlhšie odcestovaná v Londýne a nabehnúť v škole hneď na prvý týždeň na samé skúšania,písomky a testy pred polročným výpisom známok nebolo ľahké,hlavne ak máte na každý deň nejaký ten test. Už len vydržať posledný týždeň testov a máme opäť leháro :D:D Neozývala som sa vám taktiež kvôli tomu,že tento týždeň sme mali v rodine dosť smutnú udalosť,takže som nemala vôbec náladu,teda nemohla nič zo seba dostať na blog. Tak ale určite môžte očakávať aj nejaké to malé new in from shopping in London ;)
Asi pred dvoma mesiacmi som začala spolupracovať s dekoratívnou kozmetikou značky zoeva,ktorú väčšina z vás asi dobre pozná. Na otestovanie mi zaslali bázu pod očné tiene, o ktorej si toho povieme trošku viac.




Bázu pod očné tiene som testovala dosť dlho,asi nejaký ten mesiac a pol,tak poďme si povedať niečo o jej výhodách a nevýhodách.
Báza je v elegantnom čierno-bielom kelímku,na hornej strane je logo firmy ZOEVA,ako môžme vidieť na obrázku vyššie. Má 5g,takže svojou veľkosťou ju zmestíte kdekoľvek,či už do kabelky,kozmetickej taštičky. Čo sa týka farby,tá je taká nažltlá,to znamená, že je pastelovo žltá s jemnulinkým shimerom,ktorý takmer ani nevidno. Je neparfémovaná,takže na viečkach neštípe a nedráždi ich. Konzistencia tejto bázy je trošku odlišná od "klasických" báz,ktorých konzistencia je podobná tekutému make-upu. Konzistencia tejto bázy je skôr taká redšia,avšak na jej kvalite to nič nemení. Bázy pod očné tiene mám síce doma zatiaľ len 3,ale táto je z nich určite najlepšia.
POZITÍVA:
♦tiene s bázou na očiach vydržia oveľa dlhšie (teda aspoň môj 7-hodinový školský deň určite)
♦pokožku v okolí očí vyhladí,čím zabezpečí dlhotrvajúci efekt
♦zvýrazňuje farbu a pigmentáciu očných tieňov
♦stačí naniesť jemnú tenkú vrstvu a rozotrieť dostratena

Tiene s bázou vám vydržia skutočne dlho aj na večernej žúrke alebo párty. Verte,mám to odskúšané ;)

NEGATÍVA:
♦jedinú nevýhodu vidím v tom,že ak náhodou nanesiem väčšie množstvo bázy na viečko,asi po 10-tich minútach sa mi časť bázy zleje do záhybu. Avšak stačí počkať 10 min. alebo najprv si naniesť túto bázu na viečka a tak si spraviť make-up,bronzer a pod.(tak ako to robím aj ja) a oči si nechať na koniec. Ak sa vám báza náhodou zleje,nepanikárte. Normálne prstom ju rozotrite dostratena,viečko prepúdrujte a je to! :)

Aj napriek jednej jedinej nevýhode je táto eye primer najlepšou akú v svojej kozmetickej zbierke mám,a preto vám ju môžem len vrelo odporúčať. Za cenu 4,80€ ju zakúpite len na internetovej stránke www.zoeva.sk. Tak čo baby,máte skúsenosti s tou značkou kozmetiky,resp. s touto bázou? Čo na ňu hovoríte? :)

Použité produkty- primer Zoeva,tiene Maybelline odtieň č.1,2 hore

3 komentáre: