streda 4. júla 2012

NEON trend

Ďalší horúci prázdninový deň sa blíži pomaly ku koncu. Teplotné rekordy, neznesiteľná horúčava a dusno von... Úplne najviac by som si teraz priala letnú búrku konečne ♥ Dnes som si bola po balík kozmetiky Oriflame, ktorý ma veľmi potešil a prekvapil. K svojej prvej objednávke som dostala kabelku, voňavku a jedno malé prekvapenie zadarmo ! Super pocit! :-) O týchto produktoch vám sem určite ešte napíšem, keďže USB kábel od môjho fotoaparátu som požičala kamarátke, tak neskôr vám sem hodím aj ich fotky. Inak leňoším doma, vonku ma teraz nič nedostane :-D
Ako ste určite všetci zaznamenali, veľkým módnym trendom sa stal NEÓN. Nájdeme ho na tričkách, košeliach, topánkach, teniskách cez šatky, sukne, kabelky až po laky na nechty. Je "v kurze" už asi mesiac a sprevádzať nás bude až do konca leta. Neón tu bol už pár rôčkov dozadu ako veľký boom a vrátil sa znova. Čo si vy myslíte o tomto trende? Podľahli ste mu už tiež alebo vás nezaujal? Neón, resp. neónové veci sú typickejšie pre rôzne pouličné gangy, hip-hop-erov a ľudí žijúcich ulicou. Avšak, obľúbili si ho aj mnohé celebrity a s radosťou ho uvítal vo svojom šatníku. Mne osobne sa tento trend na začiatku veľmi páčil, ale neskôr, keď každé druhé dievča malo na sebe oblečené to isté neónové tričko, zhnusilo sa mi to. Dievčatá si ho kupujú stále, snažia sa byť asi originálne :-D :-D Ale to neznamená, že tento trend odsudzujem. Snažím sa povedať len toľko, že sa mi tento trend páči, ale vtedy, ak je zvyšná časť outfitu patrične doladená. Obliesť sa od hlavy po pät do neónových vecí je podľa mňa totálne fiasko. Dnes som si kúpila aj ja zelený neónový šál na oživenie šatníka. A čo vy a neón? Máte už nejaký kúsok vo svojom šatníku? Pripomínam GIVEAWAY, ktorá bude pomaly končiť. 
Prajem ešte pekný zvyšok večera ! :-)





















4 komentáre:

  1. Ja na neónové farby veľmi nie som, páči sa mi akurát keď je jeden takýto výraznejší kúsok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Viac sa mi páči trend pastelových farieb,neónové sa mi páčia len doplnky či nechty,ale aj plavky nie sú zlé na opálené telo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Miluju neonové barvy :)))






    http://bonahunter.rajce.idnes.cz/sak/

    OdpovedaťOdstrániť