piatok 21. septembra 2012

Líčenie pre brunetky: Tie najväčšie chyby!

Keďže vo včerajšom poste sme si povedali tie najväčšie chyby, ktoré robia pri líčení blondínky, aj na váš podnet si hneď dnes povieme chyby líčenia u brunetiek. 
Asi viac báb sa zaraduje do kategórie "brunet", tak akým chybám pri líčení by ste sa mali vyhýbať vy?

1.) Začnime pleťou:
Brunetky môžme deliť do 2 kategórii: tie, ktoré majú od prírody snedšiu pleť by si mali voliť make-upy s hnedším, prípadne bronzovým alebo zlatým nádychom, aby pleť vyzerala sviežo. Naopak brunetky s pleťou alá Snehulienka (bledá pleť) by si mali zvoliť make-up s ružovým alebo broskyňovým podtónom. 

2.) Oči:
Brunetky by si mali dávať pozor hlavne na bledé očné tiene, pretože môžu potlačiť ich farebný výraz. Ide napríklad o bledomodrú alebo jemnú ružovú, ktoré v prípade nosenia treba kombinovať s výraznou ceruzkou alebo linkou.

BRUNETKY S TMAVOHNEDÝMI OČAMI: Kombinácii tmavé vlasy-tmavé oči sa hodia všetky odtiene sýtej modrej, fialovej, tmavočervenej, tmavošedej či tyrkysovej. Slávnostný nádych im dodá zlatá farba.
BRUNETKY S ORIEŠKOVO-HNEDÝMI OČAMI: Popri tmavých vlasoch zvýraznite svoje bledšie oči olivovou, jemnou fialovou či šedou. Z jesenných farieb pekne vynikne ružová či orandžová.
BRUNETKY S MODRÝMI OČAMI: Tieto baby s touto kombináciou by sa mali držať tmavomodrej, fialovej. Bledý odtieň by mal ostať nevyužitý. V prípade dymového líčenia je najlepšia kombinácia čiernej a tmavomodrej.
BRUNETKY SO ZELENÝMI OČAMI: V tomto prípade veľmi pristanú sýtejšie odtiene zelenej a hnedej. Fialovú skúste v slivkovom tóne, z bledších farieb sa hodí bronzový a broskyňový odtieň.

3.) Pery:
Treba zdôrazdniť, že ak nosíte hnedé vlasy, tak na perách by sa vám nemala ukazovať ružová farba. Väčšina týchto odtieňov vám dodá bledosť, takže ich výber dobre zvážte. Brunetkám pristanú všetky druhy červenej, slivkovej či fuchsiovej. 

Tak čo, našli ste sa v niečom? Máte už plány na víkend?
Prajem ešte pekný zvyšok večera, zabavte sa! ;-)










3 komentáre: