nedeľa 9. septembra 2012

Takto svojej pokožke pridávame roky ...

Ahojte holky!
Ospravedlňujem sa za nečinnosť na blogu, ale mám toho od začiatku školy strašne veľa a mnoho vecí aj nestíham. Dnešný deň som strávila na rodinnej oslave, tak sme vyrazili so sestrou na korčule a večer som študovala na zajtrajší deň do školy, keďže skúšanie je v plnom prúde.
Dnes mám pre vás extra rýchly večerný post o dosť frekventovanom probléme. Áno, aj nechtiac pridávame svojej pokožke a hlavne pleti roky naviac. A ako?
1. OPAĽOVACÍ KRÉM
Síce sa leto už skončilo, ale povedzme si pravdu. Nemali ste niekedy aj vy predstavu, že ak sa natriete viac, resp. si dáte viac vrstiev opaľovacieho krému, tak vás menej spáli slnko? Pravda je však, že to nie je tak. Síce opaľovací krém obsahuje látky, ktoré bránia prenikaniu UV žiarenia, prepúšťajú aj tie, ktoré pôsobia na pigment. Takže pozor nato!
2.)NECHRÁŇTE LEN TVÁR
Veľkým omylom je, keď pred slnkom chránime len svoju tvár. Predčasné starnutie sa odrazí aj na našich rukách a krku. Poctivo ich krémujte, lebo vysušená pokožka znamená predčasnú tvorbu vrások.  
3.) DOBRÚ NOC MAKE-UP
Netreba pripomínať odličovanie pleti pred spaním, keďže make-up v noci dokáže napáchať veľké škody na pleti. Výsledky uvidíme aj o pár rokov...


1 komentár:

  1. Zvu tě ke mně na giveaway! :)

    http://ytinifni-infinity.blogspot.cz/2012/09/giveaway-earrings.html

    OdpovedaťOdstrániť