štvrtok 21. júna 2012

Starostlivosť o vlasy v lete

Opäť tu máme extrémne horúčavy, ktoré dávajú zabrať nie len nášmu organizmu, ale aj naším vlasom. Je všeobecne známe, že slnko z nich v lete vyťahá ich prirodzenú farbu, lesk, vitalitu a z našich vlasov sa stane "slama". Ako bojovať proti tomuto  problému? Je možné s ním niečo robiť alebo je to stratený prípad? Odpoveď je jasná : určite nie ! Suchým vlasom bez lesku sa dá pomôcť viacerými kozmetickými prípravkami, ktoré si môžete zakúpiť buď na internete, alebo v drogériách, resp. v lekárňach.  
Široký výber rôznych šampónov na rôzne typy vlasov, balzamov, masiek, vlasových kúr a nie len toho, od pleťovej kozmetiky cez parfémy svetových značiek ako sú Dior, Chanel, Calvin Klein, Moschino, Alexander McQueen,Burberry a mnoho ďalších nájdete na pafums.sk Nájdete tu výrobky svetového mena za skvelú cenu. Tovar vám bude doručený do 2-4 pracovných dní a miesto, kde sa vaša zasielka nachádza,si môžete skontroľovať cez onnline systém Slovenskej pošty. Vrelo odporúčam !


Tak a prejdime teraz ku konkrétnym výrobkom. Základ každého umývania vlasov tvorí šampón na vlasy.. Vynikajúcim typom je L´Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Cellular. Tento šampón je určený predovšetkým na suché a nejakým spôsobom narušené vlasy, či už sú lámavé, oslabené alebo poškodené. Vďaka tomu, že obsahuje zložku Lactic Acid, zabezpečujem vaším vlasom vitalitu, lesk a kompletnú obnovu vlasových buniek. Mňa osobne dostala aj jeho neodolateľná vôňa, keďže spojenie melóna a citrónu nabudí vaše zmysly.Vôňa ako stvorená nie len na leto! Nanáša sa v malom množstve, pričom rýchlo napení. Rozčesávanie sa stane hračkou a jeho každodenným používaním budú vlasy silnejšie a zdravšie. 100%-ne overené ! Dostanete ho v 250 ml balení za super cenu 6,70€ na parfums.sk



Ak si vlasy umyjeme šampónom, nasleduje kondicionér na vlasy.. Jeho hlavnou úlohou je vlasy hydratovať a pripraviť na rozčesávanie. Pre mňa ideálnym je L´Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Cellular, ktorý túto úlohu spĺňa. Je opäť z rovnakej kolekcie ako šampón hore a jeho kvalita je vynikajúca. Príjemne vonia, ľahko sa nanáša, a výsledky sú skvelé ! Vlasy sa oveľa ľahšie rozčesávajú, po uschnutí sú na dotyk jemné, hebké, nie vysušené a slabé. Tento pocit "slamy na hlave" pravidelným používaním mizne. Kondicionér dostanete v 750 ml balení, ktoré vydrží aj viac ako 3 mesiace a myslím, že za cenu 15,90€ je dobrou  investíciou a vyplatí sa. Dizajn oboch výrobkov z rovnakej kolekcie je ladený do béžovej farby, výrobky majú praktické tvary. Za túto super cenu ho nájdete na parfums.sk.


A jeden krát týždenne je vhodné svoje vlasy oživiť aj maskou na vlasy.. Opäť,maska z tejto kolekcie šampóna a kondicionéra je taktiež super, ale u mňa viac zabodovala taktiež od Loreal, len z inej kategórie, maska L´Oréal Professionnel Série Expert Force Vector v bordovo červenom balení. Táto maska vyživuje vaše vlasy do hĺbky. Vlasy sú potom jemnejšie, lesklejšie a sú ako znovuzrodené. Spojenie materskej kašičky a Incella je tým najvhodnejším riešením problému suchých vlasov. Vlasové vlákno sa obnovuje, vyživuje vlasy už od korienkov. Aplikuje sa do umytých a mokrých vlasov, po chvíli ju treba dobre opáchnuť. Nájdete ju na parfums.sk  v 200ml balení za 8,90€.  


Avšak za povšimnutie určite stojí aj vyživujúca maska od Goldwell, ktorá prináša okamžitý efekt zregenerovaných vlasov. Mojou topkou je taktiež aj Kérastase Nutritive maska. Obe dostanete na stránke http://www.parfums.sk/.

Tak čo, máte aj vy nejaké skúsenosti s týmito produkmi? Vyhovujú Vám alebo používate iné? 
U mňa sú tieto výrobky jednoznačnu JEDNOTKOU vo vlasovej kozmetike a môžem ich len a len odporúčať !



4 komentáre:

  1. vyborny članok:P
    navnadila si ma nakupovať!:D:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S řadou Absolute Repair souhlasím z vlastní zkušenosti, maska vláskům při poškozené úžasně pomůže a nezatíží je.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nestretla som sa zatiaľ s negatívnou odozvou na tieto prípravky :) A som rada, že aj tebe vyhovujú rovnako ako mne.

    OdpovedaťOdstrániť