sobota 11. augusta 2012

Festival´s time

Krásnu sobotu prajem všetkým :) Tak čo, ako prázdninujete a víkendujete? Ja som dnes už od skorého rána hore, čakám sesternicu, ktorá má prísť a mám momentálne masku na tvári, takže vyzerám ako strašiak :-D Včera mi prišla aj kamarátka z Čiech na dovolenku a poobede budem určite dospávať včerajší festivalový piatok. Na festivale "Rock pod kameňom" sa predstavilo veľa zahraničných kapiel, ale mojou srdcovkou bolo,jednoznačne, vystúpenie skupiny KABÁT ♥. Naživo sú oveľa lepší a tá atmosféra, kopec ľudí, efekty...Proste niečo neskutočné. Od rána mi vyhrávajú ich pesničky, ktoré takmer poznám naspamäť. Na rock, metal vôbec nie som a vôbec nepočúvam, ale Kabát je niečo diametrálne iné, skvelé. Poznáte skupinu Kabát? Máte radi ich pesničky? 
Dnes sa budem asi celý deň, ako hovorí jedna moja dobrá kamoška, "budem dávať dokopy" (cmuky cmuk :-D ) a večer pokračujeme opäť na festivale. 
Chodíte aj vy na takéto festivaly?
Prajem ešte pekný zvyšok víkendu a nezabudnite,zajtra vyhlasujeme víťazov GIVEAWAY !!! ;)


4 komentáre:

  1. Já jsem na takových akcích vždy moc vyšokovaná. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kabáti sú super aj podľa mňa :) každé leto treba zažiť aspoň jeden fesťák :D tento rok som bola na Masters of Rock v Česku (Vizovice) a bolo neskutočne skvelo :)

    OdpovedaťOdstrániť