piatok 24. augusta 2012

Swiss & Alverde vlasová kúra RECENZIA

Krásne piatkové ráno prajem!
Tak čo, pripravené na víkend? Predposledný prázdninový víkend je tu, tak si ho treba aj patrične užiť, čo vy nato? :) Ja som sa dnes zobudila do krásneho slnečného rána so super pocitom, že je piatok. Trošku som dospávala spolužiačkinu oslavu 18-tky, na ktorej sme včera boli. Bolo super a zajtra by som chcela zájsť posledný krát k vode a využiť to pekné počasie čo je ešte von, keďže v nedeľu sa má ochladiť. Toľko o mne a keďže v predminulom poste som vám ukazovala masky na vlasy, v tom dnešnom vám ukážem 2 vlasové kúry z tej nižšej cenovej kategórie ako boli predošlé.
Tak prvou je Vlasová kúra s arganovým olejom od Swiss. Je určené na suché a narušené vlasy bez lesku. O tejto značke som veľa nepočula, ani som ju predtým nejako extra nepoužívala, ale nájdete ju aj v Dm-drogérii a nestojí veľa. Má jemnú nenútenú vôňu, bielu farbu a takú redšiu konzistenciu. Dostanete ju v Dm drogérii v 200 ml balení. 
Čo sľubuje?
Vlasová kúra s arganovým olejom poskytne vašim vlasom najlepšiu možnú starostlivosť a zabezpečí ich zdravý a prirodzený vzhľad. Vaše vlasy možno opäť ľahko rozčesávať a sú hebké na dotyk. 
Výsledok?
Moje vlasy boli už po prvom nanesení tejto vlasovej kúry o čosi lesklejšie, rozčesávanie bolo tip-top a po častejšom používaní vlasy boli menej suché, hlavne končeky boli viac vyživené. Navyše obsahuje provitamín B3 a spomínaný arganový olej z Maroka.
Použitie?
Nanáša sa po umytí rovnomerne do vlasov na celú ich dĺžku a necháva sa pôsobiť 1-2 minúty (môže samozrejme aj dlhšie) a následne sa zmyje vlažnou vodou.
Pre mňa super výrobok, ktorý si jednoznačne ešte kúpim. Cena je okolo 2-3€.


Druhu vlasovou kúrou je Vlasová kúra pre lámavé vlasy bez lesku od Alverde. Obsahuje výťažok z citrónových kvetov a marhúľ a má 150 ml balenie. Vôňa je nádherne prenikavá, ovocná a konzistencia tuhšia oproti hornej. Nanáša sa o čosi ľahšie na vlasy, ale ak ju chcete následne do vlasov zapracovať, to už ide  o čosi horšie, keďže vytvára kvázi "hrudky". Nie je to žiaden horor, treba sa s tým pohrať, ale pre mňa je to veľké mínus pre túto kúru. 
Čo sľubuje?
Alverde kúra s prírodnými zložkami ako rastlinný glycerín a olej z marhuľových kvetov chráni a ošetruje vaše vlasy, zásobuje vlasy extra porciou starostlivosti pre hodvábny lesk a ľahkú česateľnosť. Ideálne pre každý typ vlasov. 
Výsledok?
Nanášanie strašné a zdĺhavé, vlasy po uschnutí stále bez lesku a žiadna redukcia lámavosti neviditeľná a necítiteľná, teda aspoň pre mňa. Jediným kladom je krásna vôňa, ktorá ma hneď dostala.
Použitie?
Nanáša sa na umyté vlasy, necháva sa 3-5 minút pôsobiť a následne sa zmyje.
Podľa mňa ani pol hodina tejto kúry na vlasoch nevykúzli výsledky, aké sľubuje.
Pre mňa je to viac-menej prepadák od Alverde a cena je okolo 3€.

Poznáte nejakú vlasovú kúru z týchto dvoch? Alebo používate inú? Ak áno, akú?
Prajem krásny víkend!;))

5 komentárov:

  1. Nikdy jsem žádnou vlasovou kůru nezkoušela! :)
    No jo předposlední prázdninový víkend..:(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. určite vyskúšaj, hlavne tú od Swiss, je skvelá ;)))

      Odstrániť
  2. ahojky nominovala jsem tě na svém blogu :))
    http://kosmetika-recenze.blogspot.cz/2012/08/liebster-blog-award.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To Swiss se prodává v DMku? Já to nikdy neviděla, ale podle názvu jsem hádala, že je to nějaká drahá značka...sem nějak mimo:D. Od Alverde taky nic nemám...nějak to bohužel nemám po ruce a nic mě nezaujalo...teda aspoň myslím:D. Já doporučuju masku od Kallos. Za cenu kolem 100 ,- za 800 ml...paráda. Vlasy jsou lesklý, jemný a moje vlasy dělaj hezčí kudrlinky:D!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Osobně mám nejradši bezoplachové kúry, osvědčená je Gliss Kur nebo Redken, ale v podstatě můžu jakoukoliv :-)

    WorldByBella

    OdpovedaťOdstrániť