pondelok 3. septembra 2012

Denný a očný krém Oriflame - RECENZIA

Ako už viete a v mnohých postoch ste si to mohli aj prečítať, som Oriflame lady a s touto švédskou firmou už v podstate spolupracujem asi 4 mesiace. Okrem toho, že objednávam veci pre svojich známych, kamarátky a rodinu, dosť veľa vecí si beriem aj pre seba. Keďže mi môj denný krém došiel (posledný som mala od Essence) a nutne som potrebovala aj očný krém, objednala som si ich z Oriflamu a neľutujem.
Dnes vám ich priblížim trošku bližšie.
Denný krém Optimal Skin Energy je denný krém určený pre všetky vekové skupiny a na všetky typy pleti, takže je univerzálny.Má ochranný faktor 15, čo je veľké pozitívum, keďže vašu pleť chráni pred nebezpečným UV žiarením nielen v lete, ale aj v zime. Obsahuje vitamín C a minerály, ktoré pleť dokonale rozžiarujú  a hydratujú. Vôňa je neskutočne krásna a prenikavá - pomaranče a citrón. Nanáša sa ako klasický krém 2 krát denne-ráno a večer. 
Po týždni používania som s ním neskutočne spokojná. Pleť skvelo hydratuje, nemám pocit vysušenia ani podráždenia, len hydratovanú pleť, ktorá navyše krásne vonia. Konzistencia je taká stredná, nie je riedka, ale ani úplne hútna, takže mne skvelo vyhovuje, kedže sa tým pádom dá využiť aj v lete, aj v zime.
Dostanete ho v 50 ml balení za cenu 11,90€. 
Za mňa TOP!




Druhým je Viacúčelový očný krém Seeing is Believing opäť na všetky typy pleti a pre všetky vekové kategórie, tak isto ako krémik hore, sú to limitované edície. 
Keďže kruhy pod očami sú už u mňa dedičnou záležitosťou, ktorú nemôžem nijako odstrániť, tak aspoň sa ich snažím zmierniť, tento krémik mi padol vhod. Jeho konzistencia je mimoriadne ľahká a jemná, vôňa taká neutrálna. Pomáha : zredukovať kruhy pod očami, zosvetľuje tmavé kruhy pod očami a pomáha vyhladiť mimické vrásky. Okolie očí je po nanesení hydratované, jemné a o nejakých zosvetľovacích účinkoch po týždni samozrejme nie je reč, uvidíme neskôr. Každopádne, tento očný krém je ešte len môj druhý, ale už od začiatku som si ho zamilovala.
Dostanete ho v 15 ml balení za cenu 10,90€.
Pripomínam GIVEAWAY :-))
A čo vy, aký denný krém používate? Používate aj očné krémy?
Prajem pekný zvyšok dňa! ;-)




4 komentáre:

  1. takovéhle krémy vůbec nepoužívám, přijde mi, že mám po nich mastnou pleť.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som si nedávno kúpila môj prvý očný krém (alverde, link nižšie) a som s ním veľmi spokojná. myslím že aj keď mám mladú pleť, na starostlivosť o okolie očí nikdy nie je neskoro, najmä keď si tú pokožku každý deň zaťažujem korektorom kvôli kruhom pod očami :)

    http://70sukienmala.blogspot.sk/2012/10/ocny-krem-na-mladu-plet-anonie.html

    OdpovedaťOdstrániť