streda 5. decembra 2012

Ryor- regeneračný kondicionér

Ahojte holky!
Dnes vám predstavím produkt, ktorý môžem 100%-ne odporučiť každej jednej z vás!:) Keďže asi 2 týždne dozadu som vypotrebovala svoj starý kondicionér/balzam, musela som pátrať po novom. Hlavne aj z toho dôvodu, že so starým od L´oreal som nebola príliš spokojná a snažila som sa nájsť lepší. A podarilo sa mi to.Síce rozdiel medzi kondicionérom a maskou je výrazný, hlavne v štruktúre vlasov, ktorú máte po uschnutí, už po prvom použití som vedela, že tento kondicionér je number 1! Ide o Regeneračný kondicionér s Panthenolom od Ryor-u, ktorú môžem fakt odporúčiť každej babe! Je určený hlavne na lámavé vlasy so sklonom ku štiepeniu, ale prevencia je taktiež dôležitá. Čo sa týka vône, tá je taká jemná, pripomína mi bylinky(panthenol).Konzistencia je redšia,ale skvelo drží na vlasoch zároveň. Vlasy sú po nom zacelené, jemné,ale zároveň ich robí kvázi "hrubšími" a zväčšuje ich hustotu. A čo sľubuje?
" Kondicionér s D-Panthenolom, keratínom a extraktom z rozmarýnu výrazne zlepšuje pevnosť, elasticitu a rozčesávanie vlasov.Pri pravidelnom používaní sa obmedzí štiepivosť a lámavosť. Na umyté vlasy nanesieme malé množstvo prípravku a po 3-5 minútach vlasy opláchneme."
Všetko toto spĺňa na 100%, vážne. Pre mňa zatiaľ najlepší kondicionér aký som kedy mala. 
Čo naňho hovoríte vy? Stretli sa sa už s ním? 



5 komentárov:

  1. super, ja som zatial nebola velmi spokojna so ziadnym kondicionerom, co sa tyka rozcesavania.. nech som pouzila akukolvek masku alebo kondicioner, vlasy sa rozcesavali takisto tazko.. Ja mam od Ryoru hlavne kremy a som s nimi nadmieru spokojna.. Kolko stal tento kondicioner?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tento môžem fakt odporúčiť, je skvelý. Cena je 3,65€, odporúčam ;)

      Odstrániť
  2. Mam ho doma, caka, kym spotrebujem kondicionery, co si nosim z Rakuska :)

    giveaway o 15 eur, za ktore si vyberies co len chces :) http://secrets-of-wonderland.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť